Lovet å blogge hver dag!

Har jo lovet å prøve å blogge hver dag så jeg må nesten gjøre det da! 
I hvertfall så har det ikke skjedd så mye idag, jeg våknet 6.50 og ordnet meg. Jeg gikk på skolen klokka 8.15 førdi jeg bor ikke så langt unna skolen.
I første timen hadde vi en 2 timers stil i Nynorsk. Jeg HATER ikke Nynorsk, men er ikke noe glad i den heller. Etterpå hadde vi bare normale timer og den siste timen gikk vi til hallen og så på en jule konsert som Mosjøen/hybel folk/ musikk linije har laget til oss. De var kjempe flinke!
Blir ikke noe bilder idag men kommer neste gang.

Har også tenkt ut å legge ut to video`er. I den ene videoen kommer jeg til å snakke om kroacia og flyttinga, og i den andre kommer jeg til å snakke om ting/treng jeg gikk/går på!

Så snakkes vi til neste gang, hadee!:)

2 kommentarer

jizo

12.12.2013 kl.17:21

Litt vanskelig og blogge hver dag! Sliter med det selv! Fint om du kommer innom bloggen min så får du se hva jeg blogger om :)

Klara

13.12.2013 kl.15:07

jizo: hah, ja.. jeg vet hva du menet:) jeg kommer til å stikke innom bloggen din iblant!

Skriv en ny kommentar

Klara

Klara

13, Alstahaug

Hei! jeg er snart en14 år jente som heter Klara. Jeg er født i Kroacia i en by som het Split, jeg var der helt til jeg fylte 10 år. Jeg bodde ilag med faren, moren og di 2 brødrene mine i. Men så ble di skilt, og da flytet jeg og mamma til Norge. Nå bor jeg i en liten øy som heter Sandnessjøen ilag med mamma, stefaren min og den søteste hunden min. Jeg elsker masse rart og prøver alltid ut noe nytt.

Kategorier

Arkiv

hits