helg!

hei alle sammen! 
Da blir den her helga bortkastet den og. Jeg må bare jobbe med sammfunsfag prosjektet. Det er så utrulig kjedelig!! Igår, altså på fredagen satt jeg bare og jobbet med prosjektet men heldigvis fikk jeg sett en film. Den filmen heter Anne Frank´s dagbok. Jeg så den i lag med mamma, men den var på engelsk så hun sjønnte ingenting. Men det var litt koselig førdi jeg og mamma krangler 24/7. Så å ha en kose stund med mamma var det noe jeg letet etter lenge! Filmen var så trist at vi faktisk satt der i 5 min å skrek. haha, kjæmpe koselig. Så la vi oss i 00.30.
Nå er det lørdag og det er bare sammfunsfagen jeg skal jobbe med... Men stoler på at jeg blir ferdig på mandag! men det var det, snakkes!:)
God helg fra mee!:*
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Klara

Klara

13, Alstahaug

Hei! jeg er snart en14 år jente som heter Klara. Jeg er født i Kroacia i en by som het Split, jeg var der helt til jeg fylte 10 år. Jeg bodde ilag med faren, moren og di 2 brødrene mine i. Men så ble di skilt, og da flytet jeg og mamma til Norge. Nå bor jeg i en liten øy som heter Sandnessjøen ilag med mamma, stefaren min og den søteste hunden min. Jeg elsker masse rart og prøver alltid ut noe nytt.

Kategorier

Arkiv

hits