week of greatness!

Hei allee!!
Denne uken er jeg både glad og litt stresset! 
I morgen skal jeg lage en film om jule evangeliet i lag med noen klasse kamerater og vise den fram på fredagen til hele klassen.
På torsdag blir det forestilling og jeg kommer til å kanskje spille bass i jentebande mitt, eller framføre ett stykke der jeg og en vennine Agny kommer til å tulle, danse og synge JB- as long as you love me.
På fredagen blir det en liten skole avsluttning, og om kvelden blir det juleball.  På lørdagen skal jeg pakke og være sammens med en vennine. Så skal jeg reise til Oslo på Søndagen!! Det blir så artig! Der kommer jeg til å være helt tl 5. januar. Så jeg kommer til å både feire bursdagen, julen og nytt år der! :)
Så snakkes vi inntil videre:)
btw. Så er jeg ferdig med sammfunsfag prosjektet og jeg skal levere det inn imorgen.


Den er helt rett hvis alle flytter en dag fram :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Klara

Klara

13, Alstahaug

Hei! jeg er snart en14 år jente som heter Klara. Jeg er født i Kroacia i en by som het Split, jeg var der helt til jeg fylte 10 år. Jeg bodde ilag med faren, moren og di 2 brødrene mine i. Men så ble di skilt, og da flyttet jeg og mamma til Norge. Nå bor jeg i en liten øy som heter Sandnessjøen ilag med mamma, stefaren min og den søteste hunden min. Jeg elsker masse rart og prøver alltid ut noe nytt.

Kategorier

Arkiv

hits